IZRADA PREZENTACIJA

Kao kreativan i moderan dizajn studio, pratimo trendove i nasim komercijalnim klijentima smo u mogucnosti da ponudimo izradu kvalitetnih prezentacija za predstavljanje projekata i to u vidu:

GRAFICKOG DIZAJNA Izrada i dizajn brosura, kataloga, gradjevinskih i komercijalnih bilborda.

WEB DIZAJNA Izrada i dizajn internet- stranica i sajtova za web prezentaciju  

MARKETING Izrada marketing strategija, kampanja i oglasavanje.

GRAFICKI DIZAJN

Dizajin i pripremu materijala za stampu izradjuje nas strucni i kreativni tim, a u saradnji sa GAMA DIGITAL CENTAR vrsimo usluge stampe na naj kvalitetnijim laserskim stampacima, tabak i velikog formata. U ponudi je vise vrsta papira i PVC folija. Takodje vrsimo i usluge lepljenja bilborda i isporuku stampanog materijala do vasih kancelarija.

Katalozi i Brosure

WEB DIZAJN

Izrada Web sajtova

Izradjujemo internet prezentacije Vase firme ili produkta u vidu web sajta ili web radnje, modernog dizajna i na profesionalnom nivou, za sto kraci vremenski period..

Takodje Vam mozemo ponuditi i usluge azuriranja i odrzavanja Vaseg web sajta ili web radnje. 

A u saradnji sa firmom HOST MEDIA Vam obezbedjujemo sopstveni server hosting i garantujemo potpunu bezbednost na internetu.

0
Izradjenih Web Sajtova

MARKETING i OGLASAVANjE

Marketing kampanje

Kreiramo za Vas ciljane marketinske kampanje i sav potreban reklamni materijal za iste. U ponudi su: Google ADS, Facebook i instagram kamlanje. 

Oglasavanje

Postavljamo i azuriramo oglase u za Vas, na 10 najposecenijih portala za oglasavanje nekretnina u Srbiji. Ustedite Vase vreme i novac prepustite to nasem iskusnom timu.